Info/FAQ

 Milyen hajakat árultok?

100% emberi hajakat árulunk csak és kizárólag. Kiváló minőségű, selymes tapintású póthaj mind, ami beleolvad a magyar hajba. Büszkék vagyunk póthajainkra és eddig csak és kizárólag pozitív visszajelzést kaptunk a hajakról.

 Miért ilyen olcsó?

Azért, mert mi kevés profitot termelünk, de így Te kedvező áron kapod meg a póthajad így mindenki boldog.

 Mennyi ideig bírja a póthaj?

Ha rendesen van ápolva (mert azért azt észben kell tartani, hogy a póthajakat már nem táplálja a hajhagyma) akkor több hónapig lehet használni a hajakat, mindennapos használat esetén. A csatos póthaj esetében csak évek múltán lehet esedékes egy csere, ha nem mossuk és formázzuk gyakran.

 Hogyan kell ápolni a hajat?

Mivel már nem táplálja hajhagyma a hajat, ezért jobban kell figyelnünk keratinos, mikrogyűrűs és tresszelt hajunkra, mint a sajátunkra. A csatos póthaj ez alól kivétel, hiszen azt nem saját hajunkkal együtt kezeljük, így nem szükséges mosni, csak akkor, ha szükségét érezzük. Szulfátmentes sampont ajánlunk, ugyanis a szulfát olyan anyag, amit a tisztítószerekben használnak; ettől habzik a haj, következésképpen nagyon szárítja a hajat. Továbbá széles fogú fésűt és fésüléskönnyítő spray-t is használjunk a hajon, hogy kevésbé törjön. Gyakran alkalmazzunk rajta pakolást és hajvégápoló szereket is.


 Mennyi a szállítási idő?

A szállítási idő a legtöbb esetben körülbelül 14 munkanap. Lehetséges viszont, hogy az általad kiválasztott póthaj éppen van nálunk raktáron, így ebben az esetben még aznap küldeni tudjuk neked a hajat. Raktárkészletünkről a dreamhairteam@gmail.com e-mail címen tudsz érdeklődni.


 Hogyan kell fizetni, tényleg ingyenes a szállítás?

A szállítás költségét mi álljuk, így csak az oldalon feltüntetett árat kell kifizetned. Sajnos az évek során visszaéltek jóindulatunkkal és a drágán (és saját költségünkön) utánvéttel feladott hajakat sokan nem vették át, így többet nincs lehetőség utánvéttel fizetni. Átutalással, rózsaszín postai csekkel vagy PayPal-en keresztül fogadjuk a fizetéseket, előre. A megértésüket köszönjük.


 Lehetőség van külföldi megrendelésre is?

Igen, de akkor nem tudjuk állni a póthaj postaköltségét.

 Van más hajatok is?

Igen, rengeteg féle hajunk van, csak egy üzenetet kell küldened nekünk a kívánságoddal és mi beszerezzük amit szeretnél.


 Festhető a póthaj?

Igen, mivel 100% emberi haj mind, nyugodt szívvel festhetőek.


 Göndöríthető a póthaj?

Igen, lehet őket göndöríteni, egyenesíteni. Természetesen ajánlott ezt mértékkel művelni, mivel a hő roncsolja a hajat.

NewsDesign by In Obscuro